2017-09-18 16:20

2017-09-18 16:23

Avfyrade raket mot annan man

ÅRJÄNG: Flera fall av misshandel på mârten

Det var en hel del bråk i samband med Årjängsmarten i helgen. Fem anmälningar om misshandel har polisen fått in. En misshandel skedde med hjälp av en fyrverkeriraket.

Vid midnatt under natten till söndagen blev en ung man i 17-årsåldern slagen och sparkad av en annan man. 17-åringen föll omkull av slagen, och när han låg på marken fortsatte gärningsmannen misshandeln genom att sparka 17-åringen i huvudet. Polis och ambulans kallades till platsen. Mannen fick vård, och polisen upprättade en anmälan om misshandel. En man i 21-årsåldern är misstänkt för brottet.

Skulle avstyra bråk

En annan ung man blev misshandlad efter ett besök på tivolit i samband med att han gick emellan två antagonister för att avstyra bråket mellan dem. När han försökte lugna dem fick han själv ett slag i ansiktet. Det hände strax före midnatt under natten till söndagen.

Lite tidigare på lördagskvällen blev en annan ung man i 17-årsåldern misshandlad. Polisen uppger att det är lite oklara omständigheter runt den här misshandeln, men den unge mannen har skador efter misshandeln och han fördes till sjukhus i ambulans.

Mycket folk i stan

En man i 21-årsåldern fick skador efter en misshandel som ska ha skett mitt inne i stan klockan tre under natten till söndagen. Det hade samlats ganska mycket folk på platsen, då en man fick ta emot flera slag mot ansikte och armar av en annan man. En man i 30-årsåldern har utpekats som skyldig till misshandeln, som orsakade smärta och svullnader.

Sköt raket

En ovanlig form av misshandel inträffade på marknadsområdet vid 22:40-tiden på fredagskvällen. En man tände på en fyrverkeriraket och riktade den så att den for iväg mot en annan person. Den drabbade mannen uppger för polisen att raketen small när den var alldeles i närheten av hans huvud, och att det gjorde ont i öronen.

Vid midnatt under natten till söndagen blev en ung man i 17-årsåldern slagen och sparkad av en annan man. 17-åringen föll omkull av slagen, och när han låg på marken fortsatte gärningsmannen misshandeln genom att sparka 17-åringen i huvudet. Polis och ambulans kallades till platsen. Mannen fick vård, och polisen upprättade en anmälan om misshandel. En man i 21-årsåldern är misstänkt för brottet.

Skulle avstyra bråk

En annan ung man blev misshandlad efter ett besök på tivolit i samband med att han gick emellan två antagonister för att avstyra bråket mellan dem. När han försökte lugna dem fick han själv ett slag i ansiktet. Det hände strax före midnatt under natten till söndagen.

Lite tidigare på lördagskvällen blev en annan ung man i 17-årsåldern misshandlad. Polisen uppger att det är lite oklara omständigheter runt den här misshandeln, men den unge mannen har skador efter misshandeln och han fördes till sjukhus i ambulans.

Mycket folk i stan

En man i 21-årsåldern fick skador efter en misshandel som ska ha skett mitt inne i stan klockan tre under natten till söndagen. Det hade samlats ganska mycket folk på platsen, då en man fick ta emot flera slag mot ansikte och armar av en annan man. En man i 30-årsåldern har utpekats som skyldig till misshandeln, som orsakade smärta och svullnader.

Sköt raket

En ovanlig form av misshandel inträffade på marknadsområdet vid 22:40-tiden på fredagskvällen. En man tände på en fyrverkeriraket och riktade den så att den for iväg mot en annan person. Den drabbade mannen uppger för polisen att raketen small när den var alldeles i närheten av hans huvud, och att det gjorde ont i öronen.