2017-07-28 06:30

2017-07-28 14:30

Motorsågar stals för 70 000 kronor

En affär i Årjäng har haft inbrott i natt. Enligt uppgift har 15 stycken motorsågar stulits.

Strax efter klockan tre, natten mot fredag, gjorde ett okänt antal gärningsmän inbrott i en butik i Årjäng. Man har tagit sig in genom att krossa ett fönster och sedan tillgripit sig 15 stycken maskiner. Motorsågarna har ett värde på cirka 70 000 kronor.

En polisanmälan har gjorts.

Strax efter klockan tre, natten mot fredag, gjorde ett okänt antal gärningsmän inbrott i en butik i Årjäng. Man har tagit sig in genom att krossa ett fönster och sedan tillgripit sig 15 stycken maskiner. Motorsågarna har ett värde på cirka 70 000 kronor.

En polisanmälan har gjorts.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.