2017-05-02 19:41

2017-05-02 19:41

Stulen bil hittades i Norge

TÖCKSFORS

En Saab stals under natten till måndagen i Töcksfors. Nu har bilen hittats vid Fossum bru strax väster om norska Askim. Den återfanns där under tisdagen.

Det skedde sedan den norska polisen gick ut och bad allmänheten om tips om bilen. Man hade nämligen fått tips om att bilen passerade riksgränsen på E18 strax efter midnatt under natten mot måndagen, skriver Smaalenenes Avis.

En Saab stals under natten till måndagen i Töcksfors. Nu har bilen hittats vid Fossum bru strax väster om norska Askim. Den återfanns där under tisdagen.

Det skedde sedan den norska polisen gick ut och bad allmänheten om tips om bilen. Man hade nämligen fått tips om att bilen passerade riksgränsen på E18 strax efter midnatt under natten mot måndagen, skriver Smaalenenes Avis.