2016-09-09 13:33

2016-09-09 14:20

Ladugård i Kytterud förstörd i brand

ÅRJÄNG

En brand bröt ut i en ladugård i Kytterud, norr om Årjäng, vid 13.30 på fredagen. Varken djur eller människor kom till skada, däremot skadades flera maskiner, fordon och verktyg.

– Den var övertänd när vi kom fram, så där fanns inte mycket att göra. Däremot klarade vi av att rädda de andra byggnaderna på gården, två mindre byggnader och ett bostadshus, säger Roger Jansson, räddningschef hos räddningstjänsten i Årjäng.

Det var ägaren som själv larmade om branden som redan då ska ha varit ganska omfattande.

Bland annat har en traktor och en fyrhjuling som stod i ladan förstörts.

– Den var övertänd när vi kom fram, så där fanns inte mycket att göra. Däremot klarade vi av att rädda de andra byggnaderna på gården, två mindre byggnader och ett bostadshus, säger Roger Jansson, räddningschef hos räddningstjänsten i Årjäng.

Det var ägaren som själv larmade om branden som redan då ska ha varit ganska omfattande.

Bland annat har en traktor och en fyrhjuling som stod i ladan förstörts.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Till händelsekartan