2016-09-09 15:52

2016-09-09 15:52

Alla välkomna till muslimsk fest

ÅRJÄNG

Nu på söndag, 11 september, blir det fest i Årjäng. En av initiativtagarna låter hälsa att alla, oavsett religiös eller kulturell bakgrund, är välkomna till en Eid-fest, vilket är en muslimsk högtid där det bland annat bjuds på god mat och dans.

Festdeltagarna har sitt ursprung från alla världens hörn och Årjängs kommunalråd Daniel Schützer (S) ska enligt arrangören ha anmält intresse för att delta i festligheterna.

 

Festdeltagarna har sitt ursprung från alla världens hörn och Årjängs kommunalråd Daniel Schützer (S) ska enligt arrangören ha anmält intresse för att delta i festligheterna.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.