2016-06-30 19:08

2016-06-30 21:06

Två trafikolyckor på kort tid

KARLSTAD/ÅRJÄNG

(UPPDATERAD) Två trafikolyckor inträffade i länet inom loppet av 15 minuter på torsdagseftermiddagen.

Först körde en utlandsregistrerad lastbil av vägen i höjd med Holmedal på E 18 mellan Årjäng och Töcksfors 17.25. Ingen ska dock ha skadats i samband med olyckan. Däremot kan det bli en del störningar i trafiken i samband med att fordonet ska bärgas. Vid 21-tiden kom uppgifter om att vägen preliminärt kommer vägen att stängas av fram fram till cirka klockan 23.

En kvart efter den första olyckan, 17.40, skedde en kökrock på E18 i höjd med Bergviks köpcentrum i Karlstad.

Inte heller här ska någon ha skadats.

Först körde en utlandsregistrerad lastbil av vägen i höjd med Holmedal på E 18 mellan Årjäng och Töcksfors 17.25. Ingen ska dock ha skadats i samband med olyckan. Däremot kan det bli en del störningar i trafiken i samband med att fordonet ska bärgas. Vid 21-tiden kom uppgifter om att vägen preliminärt kommer vägen att stängas av fram fram till cirka klockan 23.

En kvart efter den första olyckan, 17.40, skedde en kökrock på E18 i höjd med Bergviks köpcentrum i Karlstad.

Inte heller här ska någon ha skadats.