2016-06-22 10:00

2016-06-22 10:00

Posom-grupp tar nya tag

ÅRJÄNG

Nu nystartar Posom-gruppen i Årjängs kommun.

Posum-gruppen fungerar som ett krisstöd om en allvarlig händelse skulle inträffa och Posom står för psykosocialt omhändertagande. I ett pressmeddelande skriver kommunen att gruppen nyligen träffades för ett nystartsmöte:

– Det här är oerhört angeläget och vi har jobbat länge med frågan. Nu kan vi tillsammans med kyrkan och polisen erbjuda drabbade personer och deras närstående ett bra psykosocialt omhändertagande, säger kommunalrådet Daniel Schützer (S).

Posum-gruppen fungerar som ett krisstöd om en allvarlig händelse skulle inträffa och Posom står för psykosocialt omhändertagande. I ett pressmeddelande skriver kommunen att gruppen nyligen träffades för ett nystartsmöte:

– Det här är oerhört angeläget och vi har jobbat länge med frågan. Nu kan vi tillsammans med kyrkan och polisen erbjuda drabbade personer och deras närstående ett bra psykosocialt omhändertagande, säger kommunalrådet Daniel Schützer (S).