2016-03-31 12:43

2016-03-31 12:43

Fängelse för verktygsstölder

ÅRJÄNG

Tre män döms till vardera tre månaders fängelse för att ha stulit verktyg ur en gäststuga och ett uthus i Årjäng.

När männen greps i slutet av februari hade de bilen full av stöldgods: borrmaskiner, slipmaskiner, olika sorters sågar, skruvdragare. En av dem har erkänt – de andra två nekar och säger bland annat att de hittade verktygen i skogen. Männen sitter häktade i väntan på att domen ska verkställas.

När männen greps i slutet av februari hade de bilen full av stöldgods: borrmaskiner, slipmaskiner, olika sorters sågar, skruvdragare. En av dem har erkänt – de andra två nekar och säger bland annat att de hittade verktygen i skogen. Männen sitter häktade i väntan på att domen ska verkställas.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.