2016-03-30 18:08

2016-03-30 18:08

Chaufför stoppad med tabletter

GRÄNSEN

En svensk lastbilschaufför i 50-årsåldern stoppades av den norska Örje-tullen i samband med en kontroll på tisdagseftermiddagen. Då hittades det drygt 2 000 narkotiska tabletter i förarhytten.

Mannen berättade att han inte hade något recept på tabletterna och att de var köpta på den illegala marknaden. Chauffören överlämnades till den norska polisen för vidare utredning, skriver tidningen Smaalenenes Avis.

Mannen berättade att han inte hade något recept på tabletterna och att de var köpta på den illegala marknaden. Chauffören överlämnades till den norska polisen för vidare utredning, skriver tidningen Smaalenenes Avis.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.