2016-03-28 08:57

2016-03-28 14:47

Stopp i trafiken efter singelolycka

ÅRJÄNG

En singelolycka inträffade på E18 vid 08-tiden på måndagsmorgonen.

Olyckan inträffade i höjd med avfarten från E18 in mot Årjäng.

Enligt polisen rör det sig om en personbil som kört av vägen och in i någon form av skylt som i sin tur har rasat över vägen. Personbilen har landat i diket men enligt de första rapporterna ska ingen person ha skadats.

Det var stopp i trafiken i båda riktningarna efter olyckan.

 

Olyckan inträffade i höjd med avfarten från E18 in mot Årjäng.

Enligt polisen rör det sig om en personbil som kört av vägen och in i någon form av skylt som i sin tur har rasat över vägen. Personbilen har landat i diket men enligt de första rapporterna ska ingen person ha skadats.

Det var stopp i trafiken i båda riktningarna efter olyckan.