2015-12-17 15:05

2015-12-17 15:05

Får ersättning för polisskadad dörr

ÅRJÄNG

Lägenhetsinnehavaren hade brutit lårbenet och ambulanspersonalen kunde inte ta sig in.

Då kom en polisman till undsättning och lyckades ta sig in i lägenheten. Såväl dörr, som lås och dörrkarm blev dock totalförstörda och bostadsrättsföreningen krävde ersättning för reparationen av dörren.

Nu har Rikspolismyndigheten har beslutat att ersätta bostadsrättsföreningen med drygt 21 000 kronor.

Då kom en polisman till undsättning och lyckades ta sig in i lägenheten. Såväl dörr, som lås och dörrkarm blev dock totalförstörda och bostadsrättsföreningen krävde ersättning för reparationen av dörren.

Nu har Rikspolismyndigheten har beslutat att ersätta bostadsrättsföreningen med drygt 21 000 kronor.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.