2015-12-11 14:01

2015-12-11 14:01

Skjuten katt hittade hem

ÅRJÄNG

Katten försvann från sitt hem i Årjäng i slutet av oktober.

Några veckor senare kom den dock hem igen – men den haltade ordentlig på ett ben. Ägaren tog den till veterinär som kunde konstatera att någon skjutit den i benet. Katten var så illa skadad att den måste avlivas. Händelsen är polisanmäld som djurplågeri, men någon misstänkt finns inte.

 

Några veckor senare kom den dock hem igen – men den haltade ordentlig på ett ben. Ägaren tog den till veterinär som kunde konstatera att någon skjutit den i benet. Katten var så illa skadad att den måste avlivas. Händelsen är polisanmäld som djurplågeri, men någon misstänkt finns inte.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.