2015-11-02 17:06

2015-11-02 17:06

Vaknade upp med armbrott

ÅRJÄNG

Tidigt i lördags morse vaknade en yngre man upp liggande i anslutning till idrottsplatsen i Årjäng.

Han trodde sig ha blivit angripen av fyra för honom okända män. Mannen tog sig till en bekant som såg till att fick åka ambulans till Arvika sjukhus. Polisen söker nu vittnen som kan ha sett någonting under natten natten.

Han trodde sig ha blivit angripen av fyra för honom okända män. Mannen tog sig till en bekant som såg till att fick åka ambulans till Arvika sjukhus. Polisen söker nu vittnen som kan ha sett någonting under natten natten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.