2015-10-25 07:49

2015-10-25 10:48

Misstänkta smugglare körde i diket

ÅRJÄNG

(UPPDATERAD) En singelolycka inträffade vid 07.00-tiden på söndagsmorgonen strax väster om Årjäng. När polis kom till platsen visade det sig att skåpbilen som kört i diket innehöll en stor mängd alkohol.

Olyckan inträffade några kilometer söder om Fölsbyn. Två män greps på plats misstänkta för smugglingsbrott.

- Vi vet inte hur mycket alkohol det rör sig om än, säger Eva Högfeldt, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Olyckan inträffade några kilometer söder om Fölsbyn. Två män greps på plats misstänkta för smugglingsbrott.

- Vi vet inte hur mycket alkohol det rör sig om än, säger Eva Högfeldt, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.