2015-10-11 16:35

2015-10-11 17:04

Årets lokala KD-avdelning finns i väst

ÅRJÄNG

I lördags utsågs Årjäng till årets lokalavdelning vid Kristdemokraternas riksting i Västerås.

– Jag är oerhört stolt över alla personer som lagt ned tid och kraft på att göra Kristdemokraterna i Årjäng till tredje största parti i kommunen, säger Agneta Nilsson som tillsammans med Kjell-Arne Ottosson tog emot priset för lokalavdelnings räkning.

Kjell-Arne Ottosson kommenterar priset såhär:

– Att få detta erkännande från partiet nationellt är ett bevis på att Kristdemokraterna i Årjäng är en kraft att räkna med. Jag vill även särskilt berömma lokalavdelningens ordförande Stefan Moberg, som tyvärr inte var på plats, för hans outtröttliga arbete.

– Jag är oerhört stolt över alla personer som lagt ned tid och kraft på att göra Kristdemokraterna i Årjäng till tredje största parti i kommunen, säger Agneta Nilsson som tillsammans med Kjell-Arne Ottosson tog emot priset för lokalavdelnings räkning.

Kjell-Arne Ottosson kommenterar priset såhär:

– Att få detta erkännande från partiet nationellt är ett bevis på att Kristdemokraterna i Årjäng är en kraft att räkna med. Jag vill även särskilt berömma lokalavdelningens ordförande Stefan Moberg, som tyvärr inte var på plats, för hans outtröttliga arbete.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.