2015-09-30 06:16

2015-09-30 06:27

44-årig man svårt skadad i trafikolycka

ÅRJÄNG

En 44-årig man skadades svårt men inte livshotande på tisdagskvällen när han blev påkörd av en lastbil.

Olyckan inträffade strax efter klockan 23 på E18 i Årjäng.

Mannen befann sig i höjd med Statoil när han blev påkörd och då ådrog sig allvarliga men inte livshotande skador. Han fick bland annat krosskador i en fot samt huvudskador. Det är oklart hur olyckan gått till.

Väjde för något

– Lastbilschauffören har uppgett att han anade något på vägen och väjde för det. Så det är sidan av lastbilen som den här 44-årige mannen träffas av. Man kan säga att det är tack vare lastbilschauffören som han lever, säger Bjarne Andersson, länsvakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Mannen fördes med ambulans till Centralsjukhuset i Karlstad. Han är hemmahörande i trakten kring Årjäng.

Chockades

Lastbilschauffören chockades av händelsen, men kunde efter olyckan trots allt köra vidare.

Den 44-årige mannen hade ännu inte på onsdagsmorgonen kunnat höras om olyckan då han ännu var sövd.

Olyckan inträffade strax efter klockan 23 på E18 i Årjäng.

Mannen befann sig i höjd med Statoil när han blev påkörd och då ådrog sig allvarliga men inte livshotande skador. Han fick bland annat krosskador i en fot samt huvudskador. Det är oklart hur olyckan gått till.

Väjde för något

– Lastbilschauffören har uppgett att han anade något på vägen och väjde för det. Så det är sidan av lastbilen som den här 44-årige mannen träffas av. Man kan säga att det är tack vare lastbilschauffören som han lever, säger Bjarne Andersson, länsvakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Mannen fördes med ambulans till Centralsjukhuset i Karlstad. Han är hemmahörande i trakten kring Årjäng.

Chockades

Lastbilschauffören chockades av händelsen, men kunde efter olyckan trots allt köra vidare.

Den 44-årige mannen hade ännu inte på onsdagsmorgonen kunnat höras om olyckan då han ännu var sövd.