2015-06-04 12:42

2015-06-04 12:42

Fängelse för spritsmugglare

ÅRJÄNG

För ett och ett halvt år sedan stoppades två norrmän av en av tullens patruller på en väg strax utanför Årjäng.

I bilen fanns 863 liter öl, 388 liter vin och 31 liter sprit. De två männen, den ene medelålders och den andre yngre, har hela tiden hävdat att alkoholen var avsedd för eget bruk men Värmlands tingsrätt har nu ändå dömt dem till två respektive en månads fängelse. det kan tilläggas att de två dömts för spritsmuggling även tidigare vid andra tingsrätter i Sverige.

I bilen fanns 863 liter öl, 388 liter vin och 31 liter sprit. De två männen, den ene medelålders och den andre yngre, har hela tiden hävdat att alkoholen var avsedd för eget bruk men Värmlands tingsrätt har nu ändå dömt dem till två respektive en månads fängelse. det kan tilläggas att de två dömts för spritsmuggling även tidigare vid andra tingsrätter i Sverige.