2015-04-13 14:27

2015-04-13 16:46

Villabrand kunde begränsas

ÅRJÄNG

En fastighetsägare i Smolmark, Årjängs kommun, hade tur i oturen när hennes villa fattade eld på måndagseftermiddagen.

Det var av allt att döma gnistor från skorstenen som antände taket strax efter klockan 13 på måndagen.

– Men fastighetsägaren har tillsammans med en granne agerat rådigt och hade själva släckt det mesta av elden när vi kom dit. Vi fick mest ägna oss åt eftersläckningsarbete och en del friläggning av taket, säger Jonas Eriksson vid räddningstjänsten i Årjäng.

Ingen person skadades i samband med branden.

 

Det var av allt att döma gnistor från skorstenen som antände taket strax efter klockan 13 på måndagen.

– Men fastighetsägaren har tillsammans med en granne agerat rådigt och hade själva släckt det mesta av elden när vi kom dit. Vi fick mest ägna oss åt eftersläckningsarbete och en del friläggning av taket, säger Jonas Eriksson vid räddningstjänsten i Årjäng.

Ingen person skadades i samband med branden.