2015-03-27 13:41

2015-03-27 14:42

Man smugglade dopningspreparat

TÖCKSFORS

Tullen gjorde på onsdagen ett större beslag av anabola steroider.

Det var på eftermiddagen som en tullpatrull observerade en norskregistrerad varubil på en mindre väg i närheten av Töcksfors. Patrullen beslöt att stoppa bilen för att göra en kontroll. Bland de lagliga varor som fanns i lastutrymmet hittades även några paket som tullen ville titta närmare på. Bilföraren togs därför med till tullstationen i Hån.

Där framkom att paketen innehöll dopningspreparat i form av både tabletter och ampuller. Föraren av bilen greps och delgavs misstanke om smuggling och eftersom det rörde sig om en ansenlig mängd dopningspreparat kontaktades jourhavande åklagare. Denne beslöt att mannen skulle anhållas.

Det var på eftermiddagen som en tullpatrull observerade en norskregistrerad varubil på en mindre väg i närheten av Töcksfors. Patrullen beslöt att stoppa bilen för att göra en kontroll. Bland de lagliga varor som fanns i lastutrymmet hittades även några paket som tullen ville titta närmare på. Bilföraren togs därför med till tullstationen i Hån.

Där framkom att paketen innehöll dopningspreparat i form av både tabletter och ampuller. Föraren av bilen greps och delgavs misstanke om smuggling och eftersom det rörde sig om en ansenlig mängd dopningspreparat kontaktades jourhavande åklagare. Denne beslöt att mannen skulle anhållas.