2015-01-26 16:08

2015-01-26 16:08

Två häktade efter tiggarbråk

ÅRJÄNG

Kvinnorna misshandlade en tredje kvinna eftersom de ansåg sig ha större rätt att tigga utanför Systembolaget.

På måndagen häktades de – på sannolika skäl misstänkta för misshandel.

Kvinnorna, 28 respektive 20 år gamla, anhölls i fredags.

Bråket mellan tiggarna är ett av flera i Årjäng de senaste veckorna. Polisen har bland annat fått avstyra bråk utanför matbutiker och ett par blev hotade till livet av tre män. Samtliga bråk har handlat om vem som har rätt att tigga pengar och var.

 

På måndagen häktades de – på sannolika skäl misstänkta för misshandel.

Kvinnorna, 28 respektive 20 år gamla, anhölls i fredags.

Bråket mellan tiggarna är ett av flera i Årjäng de senaste veckorna. Polisen har bland annat fått avstyra bråk utanför matbutiker och ett par blev hotade till livet av tre män. Samtliga bråk har handlat om vem som har rätt att tigga pengar och var.