2018-09-05 06:00

2018-09-05 06:00

Jonas Andersson lämnar Moelven

ARBETE

Träindustriföretaget Setra har rekryterat Jonas Andersson som ny platschef för Kastet i Gävle från 1 januari 2019.

Jonas Andersson kommer närmast från en roll som vd för Moelven Årjäng Såg AB. Där har han enligt ett pressmeddelande påvisat en mycket stark resultatförbättring genom produktivitetsökning, kostnadskontroll och kvalitetsförbättringar.

Jonas Andersson kommer närmast från en roll som vd för Moelven Årjäng Såg AB. Där har han enligt ett pressmeddelande påvisat en mycket stark resultatförbättring genom produktivitetsökning, kostnadskontroll och kvalitetsförbättringar.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.