2018-08-01 14:29

2018-08-01 14:29

Direktör lämnar Billerud Korsnäs

GRUMS

Billerud Korsnäs finansdirektör, CFO, Susanne Lithander har meddelade på onsdagen att hon har beslutat att lämna bolaget på egen begäran.

Susanne Lithander kommer att kvarstå i sin nuvarande roll under sin uppsägningstid. Billerud Korsnäs kommer omgående att initiera rekryteringsprocessen efter en ny C.

– Susanne Lithander har under många år varit en nyckelperson och framgångsrikt bidragit till utvecklingen av Billerud Korsnäs. Även om Susanne kommer att jobba kvar ett antal månader vill vi redan nu rikta ett stort tack och lycka till därefter, säger Petra Einarsson, VD och koncernchef BillerudKorsnäs.

– Det har varit många spännande år med BillerudKorsnäs, och det har inte varit ett lätt beslut att lämna bolaget och mina kollegor. Men jag har jobbat i BillerudKorsnäs i sju år och känner att det nu är dags att gå vidare till nya utmaningar, säger Susanne Lithander.

 

Susanne Lithander kommer att kvarstå i sin nuvarande roll under sin uppsägningstid. Billerud Korsnäs kommer omgående att initiera rekryteringsprocessen efter en ny C.

– Susanne Lithander har under många år varit en nyckelperson och framgångsrikt bidragit till utvecklingen av Billerud Korsnäs. Även om Susanne kommer att jobba kvar ett antal månader vill vi redan nu rikta ett stort tack och lycka till därefter, säger Petra Einarsson, VD och koncernchef BillerudKorsnäs.

– Det har varit många spännande år med BillerudKorsnäs, och det har inte varit ett lätt beslut att lämna bolaget och mina kollegor. Men jag har jobbat i BillerudKorsnäs i sju år och känner att det nu är dags att gå vidare till nya utmaningar, säger Susanne Lithander.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.