2018-07-02 20:29

2018-07-02 20:30

Stororder värd 25 miljoner till Kewab

ELKRAFT

Kewab Elkraft ska på uppdrag av Ellevio leverera elkraft i södra Dalarna till ett värde av 25 miljoner.

Uppdraget innebär att Kewab ska vädersäkra elnätet och byta ut åtta mil luftburna elledningar mot markburna elledningar.

– Vi har som målsättning att växa både geografiskt och volymmässigt. Denna order ger oss goda förutsättningar och möjligheter att lyckas med dessa expansionsplaner, säger Fredrik Larsson, vd för Kewab.

Uppdraget innebär att Kewab ska vädersäkra elnätet och byta ut åtta mil luftburna elledningar mot markburna elledningar.

– Vi har som målsättning att växa både geografiskt och volymmässigt. Denna order ger oss goda förutsättningar och möjligheter att lyckas med dessa expansionsplaner, säger Fredrik Larsson, vd för Kewab.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.