2018-03-13 08:11

2018-03-13 08:11

Sommarjobbsmingla med Coop på Mitticity

ARBETE

Coop Värmland söker 200 sommarjobbare över hela Värmland.

För att hitta personal arrangerar de ett sommarjobbsmingel på gallerian Mitticity i Karlstad. Där får intresserade kandidater möjlighet att få svar på sina frågor om Coop Värmland som arbetsgivare, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Minglet äger rum onsdag 14 mars mellan klockan 14 och 18.

För att hitta personal arrangerar de ett sommarjobbsmingel på gallerian Mitticity i Karlstad. Där får intresserade kandidater möjlighet att få svar på sina frågor om Coop Värmland som arbetsgivare, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Minglet äger rum onsdag 14 mars mellan klockan 14 och 18.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.