2018-02-13 19:55

2018-02-13 19:55

Ny fabrikschef vid Gruvön

INDUSTRI

En ny fabrikschef har utsetts för BillerudKorsnäs produktionsanläggning vid Gruvön. Den som får chefsposten är Peter Lindgren.

Han har stor erfarenhet från pappersindustrin, då han bland annat har arbetat många år på Stora Enso, Munksjö och Metsä Tissue.

Han hämtas till Grums från en annan roll inom BillerudKorsnäs, nämligen som fabrikschef för produktionsanläggningen i Frövi/Rockhammar.

– Jag ser verkligen fram emot att vara med och skapa framtidens Gruvön och är mycket glad över att få göra denna spännande resa tillsammans med alla duktiga medarbetare. Jag är också glad över möjligheten att komma tillbaka till pappersindustrin i Värmland där jag arbetade mellan åren 1996 och 2001.

Peter Lindgren tillträder vid Gruvön senast den 15 maj 2018.

Han har stor erfarenhet från pappersindustrin, då han bland annat har arbetat många år på Stora Enso, Munksjö och Metsä Tissue.

Han hämtas till Grums från en annan roll inom BillerudKorsnäs, nämligen som fabrikschef för produktionsanläggningen i Frövi/Rockhammar.

– Jag ser verkligen fram emot att vara med och skapa framtidens Gruvön och är mycket glad över att få göra denna spännande resa tillsammans med alla duktiga medarbetare. Jag är också glad över möjligheten att komma tillbaka till pappersindustrin i Värmland där jag arbetade mellan åren 1996 och 2001.

Peter Lindgren tillträder vid Gruvön senast den 15 maj 2018.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.