2018-02-09 15:46

2018-02-09 15:46

Bankens ombyggnad klar

KARLSTAD: "Vi skall vara både lokala och digitala"

Under drygt ett halvår har Handelsbankens lokaler genomgått en förvandling.

NWT gjorde ett besök när ombyggnationen precis hade inletts. Då sa den ställföreträdande kontorschefen Ida Sandgren att förvandlingen behövdes för att förbättra för kunden som alltid ska vara i fokus.

Bland annat skulle det bli fler mötesrum, för att möta efterfrågan på rådgivning berättade kontorschefen Fredrik Ekenberg.

För någon vecka sen gjordes det sista på omgörningen och man kunde inviga de nya lokalerna med pompa och stått.

– Även om det tidvis varit lite rörigt så har vi kunnat bedriva vår verksamhet som vanligt. Det nya är att vi har fler mötesrum med ny teknik samt att Värmlands Private Banking avdelning numera sitter på samma plan som oss med en egen ingång, säger Fredrik Ekenberg.

– Vi skall vara både lokala och digitala även framåt. Det fysiska mötet med kund är fortsatt mycket viktigt för oss men även att våra digitala tjänster är anpassade till kundernas krav idag och i morgon.

Invigningen skedde tillsammans med kunder och personal. Björn A Ling underhöll och Fredrik Ekenberg samt regionbankschef Katarina Ljungqvist höll tal.

NWT gjorde ett besök när ombyggnationen precis hade inletts. Då sa den ställföreträdande kontorschefen Ida Sandgren att förvandlingen behövdes för att förbättra för kunden som alltid ska vara i fokus.

Bland annat skulle det bli fler mötesrum, för att möta efterfrågan på rådgivning berättade kontorschefen Fredrik Ekenberg.

För någon vecka sen gjordes det sista på omgörningen och man kunde inviga de nya lokalerna med pompa och stått.

– Även om det tidvis varit lite rörigt så har vi kunnat bedriva vår verksamhet som vanligt. Det nya är att vi har fler mötesrum med ny teknik samt att Värmlands Private Banking avdelning numera sitter på samma plan som oss med en egen ingång, säger Fredrik Ekenberg.

– Vi skall vara både lokala och digitala även framåt. Det fysiska mötet med kund är fortsatt mycket viktigt för oss men även att våra digitala tjänster är anpassade till kundernas krav idag och i morgon.

Invigningen skedde tillsammans med kunder och personal. Björn A Ling underhöll och Fredrik Ekenberg samt regionbankschef Katarina Ljungqvist höll tal.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.