2018-02-02 08:55

2018-02-14 10:57

Nu kan du flyga från Örebro till Thailand

RESOR

TUI presenterar i dag att de fortsätter sin satsning på direktflyg från Örebro Airport och etablerar chartertrafik i form av direktflyg till Thailand. Det rör sig om två avgångar under februari 2019, till Phuket och till Krabi.

– Vi är väldigt glada att kunna erbjuda direktflyg från Örebro till Thailand. En av de absolut populäraste destinationerna bland svenskar. Från Phuket och Krabi når resenärerna från Örebro ungefär tjugofem av Thailands mest omtyckta resmål, säger Patrick Törn, försäljningschef TUI Sverige, i ett pressmeddelande.

– Härligt, vi har stor efterfrågan på fler avgångar till Thailand! Satsningen är mycket välkommen och vi ser fram emot ett fortsatt fördjupat samarbete kring charterutvecklingen tillsammans med TUI, säger Mikael Smedberg, vd på Örebro Airport.

– Vi är väldigt glada att kunna erbjuda direktflyg från Örebro till Thailand. En av de absolut populäraste destinationerna bland svenskar. Från Phuket och Krabi når resenärerna från Örebro ungefär tjugofem av Thailands mest omtyckta resmål, säger Patrick Törn, försäljningschef TUI Sverige, i ett pressmeddelande.

– Härligt, vi har stor efterfrågan på fler avgångar till Thailand! Satsningen är mycket välkommen och vi ser fram emot ett fortsatt fördjupat samarbete kring charterutvecklingen tillsammans med TUI, säger Mikael Smedberg, vd på Örebro Airport.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.