2017-09-12 14:07

2017-09-12 14:07

Värmländskt kaffe i Kanada

FÖRETAG

Nu satsar Löfbergs stort på andra sidan Atlanten.

Som NWT tidigare berättat är Kanada en intressant marknad för kaffetillverkaren, och nu bildas ett dotterbolag i Toronto. Sedan tidigare säljs kaffet på runt 3 000 enheter i Kanada, och fokuset ligger på försäljning och service till Out of Home-marknaden, bland annat till Circle K.

– Vi jobbar redan med Circle K i Sverige och en rad andra europeiska länder, och är naturligtvis glada över att de vill ha med oss när de utvecklar kaffelösningen på sina enheter i Kanada också. Det är stort för ett familjeägt kafferosteri från Karlstad”, säger vd:n Lars Appelqvist.

Drygt 40 procent av Löfbergskaffe säljs på marknader utanför Sverige.

Som NWT tidigare berättat är Kanada en intressant marknad för kaffetillverkaren, och nu bildas ett dotterbolag i Toronto. Sedan tidigare säljs kaffet på runt 3 000 enheter i Kanada, och fokuset ligger på försäljning och service till Out of Home-marknaden, bland annat till Circle K.

– Vi jobbar redan med Circle K i Sverige och en rad andra europeiska länder, och är naturligtvis glada över att de vill ha med oss när de utvecklar kaffelösningen på sina enheter i Kanada också. Det är stort för ett familjeägt kafferosteri från Karlstad”, säger vd:n Lars Appelqvist.

Drygt 40 procent av Löfbergskaffe säljs på marknader utanför Sverige.