2017-05-15 09:36

2017-05-15 09:36

Frid lämnar Nordea för SBAB

VÄRMLAND

Kristina Frid lämnar tjänsten som regionchef Personal Banking Väst på Nordea, och börjar som chef för kundcenter på SBAB. Med sig får hon också Nordeakollegan Emma Säterhed, som blir gruppchef för ett av kundcenterteamen.

– Vi har som mål att bli en av de mest attraktiva arbetsplatserna i Sverige och vi vill attrahera talanger med rätt attityd och kompetens. Jag tycker det är fantastiskt roligt att Kristina och Emma valt att börja på SBAB. Tillsammans ska vi förändra världen, säger Klas Danielsson, vd på SBAB, i ett pressmeddelande.

Såväl Kristina Frid som Emma Säterhed börjar sina nya tjänster i augusti.

– Vi har som mål att bli en av de mest attraktiva arbetsplatserna i Sverige och vi vill attrahera talanger med rätt attityd och kompetens. Jag tycker det är fantastiskt roligt att Kristina och Emma valt att börja på SBAB. Tillsammans ska vi förändra världen, säger Klas Danielsson, vd på SBAB, i ett pressmeddelande.

Såväl Kristina Frid som Emma Säterhed börjar sina nya tjänster i augusti.