2017-03-16 15:32

2017-03-16 15:32

Nu har Hemcheck ringt i klockan

BÖRS

Under onsdagen var det första dagen för handel av Hemchecks aktie Nasdaq First North.

På bilden ses vd:n Annelie Brolinson som kommenterar det hela så här:

– Det är glädjande att intresset för vår emission har varit så stort. Hela teamet i Hemcheck kommer fortsätta arbeta hårt för att uppfylla våra aktieägares förväntningar. Som tidigare kommunicerat så ska vi nu färdigställa produktkonceptet bestående av Helge och Ready för CE-märkning. Därefter kan vi sätta full fart med en marknadslansering av vårt koncept med start i Sverige.

Helge är ett engångstest som ser till att hemolyserade blodprover upptäcks inom 30 sekunder. Provet kan därmed omedelbart tas om tills att ett korrekt prov är erhållet.

På bilden ses vd:n Annelie Brolinson som kommenterar det hela så här:

– Det är glädjande att intresset för vår emission har varit så stort. Hela teamet i Hemcheck kommer fortsätta arbeta hårt för att uppfylla våra aktieägares förväntningar. Som tidigare kommunicerat så ska vi nu färdigställa produktkonceptet bestående av Helge och Ready för CE-märkning. Därefter kan vi sätta full fart med en marknadslansering av vårt koncept med start i Sverige.

Helge är ett engångstest som ser till att hemolyserade blodprover upptäcks inom 30 sekunder. Provet kan därmed omedelbart tas om tills att ett korrekt prov är erhållet.