2016-10-13 06:00

2016-10-13 06:00

Digitalisering i fokus under näringslivsdag

FORSHAGA

På fredag arrangeras årets näringslivsdag i Forshaga. Temat är digitalisering.

Under fredagsmorgonen inleder Tina Sayed Nestius näringslivsdagen på Forshaga Folkets hus med att föreläsa om hur företag kan bli digitalsmarta på sociala medier. Därefter berättar Slagverkskompaniet om deras digitala resa innan Ung Digital Idé, som jobbar med att stötta unga som vill konkretisera sina affärsidéer, tar över.

Sista passet för dagen handlar om smarta uppkopplade produkter och digitala lösningar för effektivitet i små och medelstora företag. Även Magnus Bårdén på Compare berättar om samverkan och Lise Bergqvist på Noboxsolutions pratar om möjligheterna med digital marknadsföring.

På kvällen den 14 oktober arrangeras en näringslivsgala på Kulturhuset i Deje där årets företag och årets handlare i Forshaga kommun 2016 utses.

Under fredagsmorgonen inleder Tina Sayed Nestius näringslivsdagen på Forshaga Folkets hus med att föreläsa om hur företag kan bli digitalsmarta på sociala medier. Därefter berättar Slagverkskompaniet om deras digitala resa innan Ung Digital Idé, som jobbar med att stötta unga som vill konkretisera sina affärsidéer, tar över.

Sista passet för dagen handlar om smarta uppkopplade produkter och digitala lösningar för effektivitet i små och medelstora företag. Även Magnus Bårdén på Compare berättar om samverkan och Lise Bergqvist på Noboxsolutions pratar om möjligheterna med digital marknadsföring.

På kvällen den 14 oktober arrangeras en näringslivsgala på Kulturhuset i Deje där årets företag och årets handlare i Forshaga kommun 2016 utses.