2016-10-13 09:03

2016-10-13 09:03

Bulldozer utökar inom film

KARLSTAD

Bulldozers kommunikationsbyrå och OPTV ingår ett partnerskap för att stärka sina filmerbjudanden.

Olle Nyåker driver OPTV sedan 17 år och har arbetat som visuell storyteller, filmare och producent.

– Vid vissa tillfällen måste produktionerna gå riktigt snabbt. Med samarbetet når vi riktigt hög kvalitet och får möjlighet att spetsa våra erbjudanden med kärnfulla budskap i rörlig form, säger Charlotta Stenson, vd på Bulldozer, i ett pressmeddelande.

Olle Nyåker driver OPTV sedan 17 år och har arbetat som visuell storyteller, filmare och producent.

– Vid vissa tillfällen måste produktionerna gå riktigt snabbt. Med samarbetet når vi riktigt hög kvalitet och får möjlighet att spetsa våra erbjudanden med kärnfulla budskap i rörlig form, säger Charlotta Stenson, vd på Bulldozer, i ett pressmeddelande.