2016-10-13 10:08

2016-10-14 09:45

Bendz ny i Stora Ensos koncernledning

ARBETE

Malin Bendz tar över som personaldirektör för Stora Enso och blir medlem av koncernens ledningsgrupp.

Stora Ensos nuvarande personaldirektör, Lars Häggström, lämna företaget och börjar i stället som Executive in Residence vid den schweiziska handelshögskolan IMD.

Malin Bendz, personalchef för Stora Enso, kommer att tillträda posten som personaldirektör och medlem av koncernens ledningsgrupp den 1 november 2016. Hon har varit anställd hos Stora Enso sedan 2000 och arbetat med internationella personalfrågor, affärsutveckling och inköp. Hon har en MBA och en kandidatexamen i personaladministration och organisationsutveckling.

Stora Ensos nuvarande personaldirektör, Lars Häggström, lämna företaget och börjar i stället som Executive in Residence vid den schweiziska handelshögskolan IMD.

Malin Bendz, personalchef för Stora Enso, kommer att tillträda posten som personaldirektör och medlem av koncernens ledningsgrupp den 1 november 2016. Hon har varit anställd hos Stora Enso sedan 2000 och arbetat med internationella personalfrågor, affärsutveckling och inköp. Hon har en MBA och en kandidatexamen i personaladministration och organisationsutveckling.