2016-10-11 13:25

2016-10-11 13:25

Inga vinster till Karlstadbutiker

GALA

Ica Kvantum och Stora Coop besegrades under Dagligvarugalan.

Karlstadbutikerna Ica Kvantum Välsviken och Stora Coop Bergvik var finalister i varsin kategori under årets Dagligvarugala som nyligen gick av stapeln. Ica Kvantum kunde ha prisats som Årets Kassalinje, och Stora Coop som Årets Djupfrystavdelning. Båda butikerna fick dock se sig besegrade.

Priset för Årets Kassalinje gick istället till Ica Maxi Sundsvall och Årets Djupfrystavdelning blev Ica Maxi Kalmar. Årets Butik blev Ica Kvantum Flygfyren Norrtälje.

Karlstadbutikerna Ica Kvantum Välsviken och Stora Coop Bergvik var finalister i varsin kategori under årets Dagligvarugala som nyligen gick av stapeln. Ica Kvantum kunde ha prisats som Årets Kassalinje, och Stora Coop som Årets Djupfrystavdelning. Båda butikerna fick dock se sig besegrade.

Priset för Årets Kassalinje gick istället till Ica Maxi Sundsvall och Årets Djupfrystavdelning blev Ica Maxi Kalmar. Årets Butik blev Ica Kvantum Flygfyren Norrtälje.