2016-09-23 12:20

2016-09-23 12:20

Värmländskt på Business Arena

NÄRINGSLIV

”Fem solklara skäl att etablera sitt företag i regionen”, har presenterats av Karlstad Business Region under Business Arena i Stockholm i veckan.

Representanter från Karlstad Business Region från kommunerna Forshaga, Grums, Hammarö, Karlstad och Kil har i veckan deltagit under Business Arena i Stockholm som är Nordens ledande mötesplats för aktörer på ledande befattning i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn.

Syftet med resan var att ge aktörerna fem solklara skäl att etablera sitt företag i regionen.

– Det här är första gången som vi satsar på en gemensam aktivitet utanför regionens gränser. Vi ser en styrka i att som region locka etablerare utifrån, säger Maria Röhr, tillväxtstrateg vid ordförandekommunen Grums, om samarbetet.

 

Representanter från Karlstad Business Region från kommunerna Forshaga, Grums, Hammarö, Karlstad och Kil har i veckan deltagit under Business Arena i Stockholm som är Nordens ledande mötesplats för aktörer på ledande befattning i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn.

Syftet med resan var att ge aktörerna fem solklara skäl att etablera sitt företag i regionen.

– Det här är första gången som vi satsar på en gemensam aktivitet utanför regionens gränser. Vi ser en styrka i att som region locka etablerare utifrån, säger Maria Röhr, tillväxtstrateg vid ordförandekommunen Grums, om samarbetet.