2016-09-23 11:57

2016-09-23 11:57

One Nordic till Karlskoga

KARLSKOGA

One Nordic etablerar sig i Karlskoga. Företaget har vunnit ett treårigt avtal med Björkborns Industriområdes Samfällighetsförening och ska jobba med elnät, elmätning, avläsning, drift, underhåll och beredskap.

Det blir montören Christer Svensson och serviceteknikern Tage Svensson, som i dag arbetar på One Nordic i Örebro men som båda bor i Karlskoga, som kommer att sköta ruljansen på hemmaplan framöver.

– Vi finns redan i Värmland via lokal- och regionnätsavtalet med Ellevio i Berg och som underentreprenör i Skanskas belysningsentreprenad i Karlstads kommun. Nu ser vi fram emot att även växa på industrisidan i Värmland och få en större närvaro i västra Mellansverige. Vi har fullt upp på vår närmaste etablering i Örebro där vi nu har flera lediga tjänster. På sikt hoppas vi kunna rekrytera fler medarbetare även i Karlskoga, säger koncernchef Jan Bardell i ett pressmeddelande.

Det blir montören Christer Svensson och serviceteknikern Tage Svensson, som i dag arbetar på One Nordic i Örebro men som båda bor i Karlskoga, som kommer att sköta ruljansen på hemmaplan framöver.

– Vi finns redan i Värmland via lokal- och regionnätsavtalet med Ellevio i Berg och som underentreprenör i Skanskas belysningsentreprenad i Karlstads kommun. Nu ser vi fram emot att även växa på industrisidan i Värmland och få en större närvaro i västra Mellansverige. Vi har fullt upp på vår närmaste etablering i Örebro där vi nu har flera lediga tjänster. På sikt hoppas vi kunna rekrytera fler medarbetare även i Karlskoga, säger koncernchef Jan Bardell i ett pressmeddelande.