2016-09-19 15:37

2016-09-19 20:56

Nytt samarbetsavtal mellan Lernia och PostNord

ARBETE & EKONOMI

Lernia har tecknat ett treårigt nationellt samarbetsavtal med PostNord Sverige AB. PostNord har ansvaret för den samhällsomfattande postservicen i Sverige och Lernia kommer att stötta PostNord med personal inom terminalarbete och brevbärare.

– Vi är väldigt stolta över att få vara med på PostNords spännande resa de kommande tre åren, säger Anders Torelm, försäljningschef på Lernia, i ett pressmeddelande.

Och fortsätter:

– Vi arbetar med att rätt personer ska hamnar på rätt position, och kan med det nya avtalet hjälpa till att förse PostNord med de bästa kompetenserna. Vi kan utnyttja hela Lernias register och söka efter kandidater i våra yrkesutbildningar, SFI-klassrum och bemanningsdatabas.

Avtalet trädde i kraft den 1 augusti 2016.

– Vi är väldigt stolta över att få vara med på PostNords spännande resa de kommande tre åren, säger Anders Torelm, försäljningschef på Lernia, i ett pressmeddelande.

Och fortsätter:

– Vi arbetar med att rätt personer ska hamnar på rätt position, och kan med det nya avtalet hjälpa till att förse PostNord med de bästa kompetenserna. Vi kan utnyttja hela Lernias register och söka efter kandidater i våra yrkesutbildningar, SFI-klassrum och bemanningsdatabas.

Avtalet trädde i kraft den 1 augusti 2016.