2016-09-14 16:16

2016-09-15 16:12

Biofilm om Forshaga

NÄRINGSLIV: Lokal reklamfilm

På fredag har filmen om näringslivet i Forshaga och Deje premiär.

En lokal reklamfilm har producerats med syfte att visas på biografen i Forshaga Folkets hus innan varje biofilm och när det exempelvis visas hockey eller opera. Biobesökare får då möjligheten att se mer om näringslivet i Forshaga och Deje.

Initiativet till reklamfilmen kommer från Forshaga Folkets hus och Deje Forshaga centrumförening och Forshaga kommun hakade på. Anna Skinnargård, projektsamordnare i Forshaga kommun, fick uppdraget att ta fram filmen med syfte att belysa det lokala näringslivet och stärka den lokala handeln.

På fredag, 16 september, är det premiär på Forshaga Folkets hus.

En lokal reklamfilm har producerats med syfte att visas på biografen i Forshaga Folkets hus innan varje biofilm och när det exempelvis visas hockey eller opera. Biobesökare får då möjligheten att se mer om näringslivet i Forshaga och Deje.

Initiativet till reklamfilmen kommer från Forshaga Folkets hus och Deje Forshaga centrumförening och Forshaga kommun hakade på. Anna Skinnargård, projektsamordnare i Forshaga kommun, fick uppdraget att ta fram filmen med syfte att belysa det lokala näringslivet och stärka den lokala handeln.

På fredag, 16 september, är det premiär på Forshaga Folkets hus.