2016-09-09 09:09

2016-09-09 09:09

Öppet hus hos Idrottspriser

KARLSTAD

Efter 32 år i samma lokal på Kvarnberget har Idrottspriser, före detta Stefans Sportpriser, flyttat till nya lokaler på Våxnäs i Karlstad. Anledningen är att verksamheten växt.

Sedan Sofia Palmertz och Johanna Raleby Frisk tog över företaget förra året har de förvärvat varumärket PowerPay som riktar sig till föreningar och skolklasser som kan tjäna pengar på att sälja exempelvis kryddor, toalettpapper eller godis.

Idrottspriser satsar även på nya produkter och har utökat med en lasermaskin för gravering och en dekalmaskin som kan användas för att producera dekaler till medaljer eller märka rör och varningsskyltar. I och med flytten har företaget även fått betydligt fler parkeringsplatser.

Den 22 september klockan 12 till 19 har de invigning med öppet hus på Rattgatan 6.

Sedan Sofia Palmertz och Johanna Raleby Frisk tog över företaget förra året har de förvärvat varumärket PowerPay som riktar sig till föreningar och skolklasser som kan tjäna pengar på att sälja exempelvis kryddor, toalettpapper eller godis.

Idrottspriser satsar även på nya produkter och har utökat med en lasermaskin för gravering och en dekalmaskin som kan användas för att producera dekaler till medaljer eller märka rör och varningsskyltar. I och med flytten har företaget även fått betydligt fler parkeringsplatser.

Den 22 september klockan 12 till 19 har de invigning med öppet hus på Rattgatan 6.