2016-09-08 09:16

2016-09-08 09:16

Suzuki valde värmländsk molntjänst

ARBETE

Bilföretaget Suzuki har valt att använda den Karlstadsbaserade molntjänstleverantören Ipeers Hosted VMware inom Cygate som driftspartner för sin webbplats.

– Sedan flytten 1 juni har vi fått en dramatisk skillnad i hastighet på suzukibilar.se, säger Elisabeth Cronquist, marknadskoordinator på Suzuki Nimag Sverige.

Ipeer Hosted VMware har de två senaste åren i konkurrens med bland annat Google, Microsoft Azure, Amazon och Rackspace utsetts till bästa server i molnet av svenska Techworld. Enligt ett pressmeddelande har företaget slagit förväntningarna både inom försäljning och stabilitet. Suzukibilar.se är byggt på Wordpress av Andrén & Jungå som sedan 2008 ansvarar för webbplatsen.

– Sedan flytten 1 juni har vi fått en dramatisk skillnad i hastighet på suzukibilar.se, säger Elisabeth Cronquist, marknadskoordinator på Suzuki Nimag Sverige.

Ipeer Hosted VMware har de två senaste åren i konkurrens med bland annat Google, Microsoft Azure, Amazon och Rackspace utsetts till bästa server i molnet av svenska Techworld. Enligt ett pressmeddelande har företaget slagit förväntningarna både inom försäljning och stabilitet. Suzukibilar.se är byggt på Wordpress av Andrén & Jungå som sedan 2008 ansvarar för webbplatsen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.