2016-03-01 15:37

2016-03-01 16:59

Step up-nomineringar klara

KARLSTAD: Delas ut på gala

Nu är nomineringarna klara för Nordea Step Up Award på näringslivsgalan Karlstad 100 grader den 18 mars. Företagen är Equality Line AB, Lecabgruppen och Löfbergskoncernen.

Vinnarkriteriet är att företaget under de senaste åren ska ha tagit betydande steg i sin utveckling samt bidragit till att stärka Karlstad business region. Företaget ska ha god långsiktig lönsamhet, utöva ett gott affärsmannaskap samt följa etiska riktlinjer.

Juryn består av representanter från Nordea, Effect Management, PwC och KPMG i Karlstad.

Vinnarkriteriet är att företaget under de senaste åren ska ha tagit betydande steg i sin utveckling samt bidragit till att stärka Karlstad business region. Företaget ska ha god långsiktig lönsamhet, utöva ett gott affärsmannaskap samt följa etiska riktlinjer.

Juryn består av representanter från Nordea, Effect Management, PwC och KPMG i Karlstad.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.