2016-02-15 21:05

2016-02-15 22:53

Framtidsministern vill riva gränshinder

KARLSTAD

Framtidsminister Kristina Persson (S) gjorde ett Karlstadsbesök under måndagen. Hon träffade näringslivet i form av Handelskammaren Värmland, som bland annat ville prata Norgekommunikationer och gränshinder för företagen. NWT fick en pratstund med henne senare under dagen när hon besökte Karlstads universitet där hon mötte studenter på Utrikespolitiska föreningen.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.