2015-11-27 09:44

2015-11-27 09:44

Ny kommunikationschef på Löfbergs

KARLSTAD

Sofia Svahn är ny kommunikationschef på Löfbergs i Karlstad.

Sofia Svahn är ny kommunikationschef på Löfbergs i Karlstad.

Förre kommunikationschefen Anders Thorén lämnar kafferosteriet för att bli klubbchef på Hammarö Golfklubb.

Hans efterträdare Sofia Svahn har en bakgrund från kommunikation och hållbarhet inom familjekoncernen Axel Johnson där hon åren 2008–2015 haft roller som informationsansvarig och programchef inom hållbarhet.

Hon är född och uppvuxen i Karlstad och flyttade nyligen tillbaka till Karlstad från Stockholm.

– Det ska bli fantastiskt kul att få utveckla Löfbergs kommunikation ytterligare. För mig och många som arbetar med hållbarhetsfrågor är Löfbergs ett unikt exempel på ett företag som lyckats integrera hållbarhet i affären, från kaffebonden till konsument, och jag ser framemot att hitta nya spännande sätt att berätta om detta och mycket mer, säger Sofia Svahn i ett pressmeddelande.

Sofia tillträder tjänsten den 15 januari.

Sofia Svahn är ny kommunikationschef på Löfbergs i Karlstad.

Förre kommunikationschefen Anders Thorén lämnar kafferosteriet för att bli klubbchef på Hammarö Golfklubb.

Hans efterträdare Sofia Svahn har en bakgrund från kommunikation och hållbarhet inom familjekoncernen Axel Johnson där hon åren 2008–2015 haft roller som informationsansvarig och programchef inom hållbarhet.

Hon är född och uppvuxen i Karlstad och flyttade nyligen tillbaka till Karlstad från Stockholm.

– Det ska bli fantastiskt kul att få utveckla Löfbergs kommunikation ytterligare. För mig och många som arbetar med hållbarhetsfrågor är Löfbergs ett unikt exempel på ett företag som lyckats integrera hållbarhet i affären, från kaffebonden till konsument, och jag ser framemot att hitta nya spännande sätt att berätta om detta och mycket mer, säger Sofia Svahn i ett pressmeddelande.

Sofia tillträder tjänsten den 15 januari.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.