2015-11-21 06:00

2015-11-21 06:00

Trämarknaden fortfarande en viktig mötesplats

: karlstad

Trämarknaden i Karlstad håller ställningarna som viktigt mötesforum för folk inom den skandinaviska träindustrin. I veckan var Elite Stadshotellet centrum för branschen under ett par dygn. Här diskuterade man framtidsfrågor, man nätverkade och umgicks, och man bjöd kunder på goda middagar. Allt var med andra ord precis som vanligt.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.