2015-10-09 10:27

2015-10-09 15:51

Ord & bild tog silver i Svenska Designpriset

MARKNADSFÖRING

I tuff konkurrens vann Karlstadsbyrån Ord & Bild två silverdiplom i det prestigefyllda Svenska designpriset.

Ett för bästa webbplats och ett i klassen för bästa reklam/print. I tävlingen deltog många stora byråer som Forsman & Bodenfors med flera.

– Ord & bild placerar inte bara oss in i samtiden. Ord & bild tar oss in i framtiden. Vinsten av Svenska Designprisets två silverdiplom i Digitalt och Print säger lika mycket om deras kompetens som om vårt goda omdöme, säger Margita Ingwall, pr/marknadschef på Fotografiska.

– Vi är så klart tacksamma. I dag har vi skrivit någon typ av historia. En liten byrå har helt enkel gjort jobb som är såpass bra att de bedöms vara bland Sveriges bästa. Vi tackar för förtroendet och säger ”Ingen lösning är bättre än uppdragsgivaren så priset år mer gånget på Fotografiskas än vårt”. Men självklart firar vi i kväll, säger Peter Jansson Ling, vd på Ord & BIld reklambyrå.

Bland Ord & bilds kunder finns Fotografiska, Swedbank, Rally Sweden, Moelven, Kombispel, Karlstads kommun med flera.

 

 

 

Ett för bästa webbplats och ett i klassen för bästa reklam/print. I tävlingen deltog många stora byråer som Forsman & Bodenfors med flera.

– Ord & bild placerar inte bara oss in i samtiden. Ord & bild tar oss in i framtiden. Vinsten av Svenska Designprisets två silverdiplom i Digitalt och Print säger lika mycket om deras kompetens som om vårt goda omdöme, säger Margita Ingwall, pr/marknadschef på Fotografiska.

– Vi är så klart tacksamma. I dag har vi skrivit någon typ av historia. En liten byrå har helt enkel gjort jobb som är såpass bra att de bedöms vara bland Sveriges bästa. Vi tackar för förtroendet och säger ”Ingen lösning är bättre än uppdragsgivaren så priset år mer gånget på Fotografiskas än vårt”. Men självklart firar vi i kväll, säger Peter Jansson Ling, vd på Ord & BIld reklambyrå.

Bland Ord & bilds kunder finns Fotografiska, Swedbank, Rally Sweden, Moelven, Kombispel, Karlstads kommun med flera.