2015-06-25 13:31

2015-06-25 13:31

Ny chef på Skoghalls bruk

HAMMARÖ: Rekryteringen klar

Nu är det klart vem som blir ny chef på Stora Enso, Skoghall. Det blir Kenneth Ohlsson, nuvarande platschef på Stora Enso Hylte Bruk. Han tillträder tjänsten som platschef i Skoghall den 1 september.

Kenneth Ohlsson har jobbat som platschef på Hylte Bruk sedan 2012.

– Det ska bli kul att få möjlighet att jobba med alla duktiga medarbetare på Skoghalls bruk och inte minst att få vara delaktig i att utveckla både medarbetare och bruket. För mig blir det ett byte från Halland och tidningspapper till Värmland och kartong. Jag trivs inom Stora Enso och får nu möjlighet att utvecklas och bidra till bolagets fortsatta framgång, säger Kenneth Ohlsson.

Den tidigare platschefen, Carl-Johan Albinsson, har fått en ny tjänst inom Stora Enso.

– Mitt nya jobb innebär att jag blir ansvarig för all försäljning av vätskekartong inom Stora Enso. Jag är glad att få möjlighet att fortsätta min karriär inom samma företag. Det har varit sex utvecklande och spännande år som platschef på Skoghalls Bruk, har Carl-Johan Albinsson tidigare sagt i ett pressmeddelande.

Kenneth Ohlsson har jobbat som platschef på Hylte Bruk sedan 2012.

– Det ska bli kul att få möjlighet att jobba med alla duktiga medarbetare på Skoghalls bruk och inte minst att få vara delaktig i att utveckla både medarbetare och bruket. För mig blir det ett byte från Halland och tidningspapper till Värmland och kartong. Jag trivs inom Stora Enso och får nu möjlighet att utvecklas och bidra till bolagets fortsatta framgång, säger Kenneth Ohlsson.

Den tidigare platschefen, Carl-Johan Albinsson, har fått en ny tjänst inom Stora Enso.

– Mitt nya jobb innebär att jag blir ansvarig för all försäljning av vätskekartong inom Stora Enso. Jag är glad att få möjlighet att fortsätta min karriär inom samma företag. Det har varit sex utvecklande och spännande år som platschef på Skoghalls Bruk, har Carl-Johan Albinsson tidigare sagt i ett pressmeddelande.