2015-06-07 19:37

2015-06-08 15:54

Fint pris till Röjdåfors Skogs AB

JÖNKÖPING/TORSBY: Oväntat faktor

Skogsentreprenören Olle Olsson med företaget Röjdåfors Skogs AB tog på branschmässan Skogselmia hem priset Golden Logger.

Anledningen till att Olsson tog hem priset är ett långsiktigt arbete, ordning och reda och samt kunniga medarbetare. Men, skriver Skogselmia på sin hemsida, en faktor är oväntad – merparten av personalen jobbar bara dagskift. Vilket förde med sig flera fördelar. När varje förare har sin egen maskin så håller utrustningen bättre. Det finns även marginaler för maskinskador och utrymme att göra det lilla extra. Vinsten består av ett diplom, 5 000 kronor samt en studieresa till Rumänien.

Anledningen till att Olsson tog hem priset är ett långsiktigt arbete, ordning och reda och samt kunniga medarbetare. Men, skriver Skogselmia på sin hemsida, en faktor är oväntad – merparten av personalen jobbar bara dagskift. Vilket förde med sig flera fördelar. När varje förare har sin egen maskin så håller utrustningen bättre. Det finns även marginaler för maskinskador och utrymme att göra det lilla extra. Vinsten består av ett diplom, 5 000 kronor samt en studieresa till Rumänien.