2015-06-02 14:27

2015-06-02 14:27

Willhem säljer fem fastigheter

KARLSTAD

Fastighetsbolaget Willhem säljer fem fastigheter i Skattkärr och Väse. Köpare är Akka Egendom.

Beståndet innefattar 70 lägenheter och fastigheterna i Väse har även inslag av vårdlokaler samt enstaka kontors-, butik- och utbildningslokaler. Total uthyrningsbar yta är 7 596 kvadratmeter.

– Willhem har vuxit snabbt och äger och förvaltar i dag cirka 2400 lägenheter i Karlstad. Av dessa har vi nu beslutat att sälja 70 lägenheter. Det är ett led i att se över fastighetsstrukturen och skapa mer effektiva förvaltningsenheter. Parallellt med detta tittar vi hela tiden efter nya tillväxtmöjligheter på orten, kommenterar Willhems vd Mikael Granath i ett pressmeddelande.

Frånträde sker den 1 juli 2015.

Beståndet innefattar 70 lägenheter och fastigheterna i Väse har även inslag av vårdlokaler samt enstaka kontors-, butik- och utbildningslokaler. Total uthyrningsbar yta är 7 596 kvadratmeter.

– Willhem har vuxit snabbt och äger och förvaltar i dag cirka 2400 lägenheter i Karlstad. Av dessa har vi nu beslutat att sälja 70 lägenheter. Det är ett led i att se över fastighetsstrukturen och skapa mer effektiva förvaltningsenheter. Parallellt med detta tittar vi hela tiden efter nya tillväxtmöjligheter på orten, kommenterar Willhems vd Mikael Granath i ett pressmeddelande.

Frånträde sker den 1 juli 2015.