2015-06-02 15:10

2015-06-02 15:10

Lumine LED har fått miljonorder

KARLSTAD

Lumine LED, Karlstadsföretaget som utvecklat och tillverkar led-armaturer, har redan levererat belysning till stora företag såsom Löfbergs Arena, Uddeholm AB, Stora Enso, Billerud Korsnäs och Saabs stora fabrik i Linköping. Nu har man fått ytterligare en miljonorder från ett börsnoterat bolag.

– Lumines led-teknik ger mest ljus till lägst strömförbrukning och har längsta möjliga livslängden. Det är en teknik som vi har utvecklat själva i Karlstad och vi är stolta över,säger Hamid Yousefzadegan, vd och grundare av Lumine LED. Detta är strategiskt en väldigt viktig affär för oss och vi är mycket stolta över att få leverera till ett så stort företag.

Orderingången har redan passerat 500 procent i år jämfört med året innan.

Lumine LED, Karlstadsföretaget som utvecklat och tillverkar led-armaturer, har redan levererat belysning till stora företag såsom Löfbergs Arena, Uddeholm AB, Stora Enso, Billerud Korsnäs och Saabs stora fabrik i Linköping. Nu har man fått ytterligare en miljonorder från ett börsnoterat bolag.

– Lumines led-teknik ger mest ljus till lägst strömförbrukning och har längsta möjliga livslängden. Det är en teknik som vi har utvecklat själva i Karlstad och vi är stolta över,säger Hamid Yousefzadegan, vd och grundare av Lumine LED. Detta är strategiskt en väldigt viktig affär för oss och vi är mycket stolta över att få leverera till ett så stort företag.

Orderingången har redan passerat 500 procent i år jämfört med året innan.