2015-06-02 16:22

2015-06-02 16:22

Lena Larsson har nytt vd-jobb

KARLSTAD

Lena Larsson blir ny vd för BBGruppen med huvudkontor i Karlstad.

Hon kommer närmast från en tjänst som vd för Stampen Local Media. Hon har tidigare varit vd för Värmlands Folkblad.

AB Byggbeslag ingår i en koncern av fem företag med ett flertal dotterbolag. BBGruppen, som ägs av O F Ahlmark & Co Eftr. AB, har 300 anställda med en omsättning på cirka 600 miljoner kronor. Under tiden man rekryterat ny vd har Håkan Thorell fungerat som tf vd.

Hon kommer närmast från en tjänst som vd för Stampen Local Media. Hon har tidigare varit vd för Värmlands Folkblad.

AB Byggbeslag ingår i en koncern av fem företag med ett flertal dotterbolag. BBGruppen, som ägs av O F Ahlmark & Co Eftr. AB, har 300 anställda med en omsättning på cirka 600 miljoner kronor. Under tiden man rekryterat ny vd har Håkan Thorell fungerat som tf vd.